Werken bij Huisartsenzorg

Als onze doktersassistent werk je aan opdrachten op verschillende werkplekken

Startende Doktersassistent

Heb je zojuist je diploma Doktersassistent behaald? Dan staat je carrière op het punt van beginnen! Het opdoen van ervaring bij verschillende praktijken en het blijven ontwikkelen tot een allround Doktersassistent ligt binnen handbereik. Bovendien hoef je dit niet alleen te doen. Wij zijn er om je te helpen en te ondersteunen in je ontwikkeling. Wil je graag meer weten over wat het werken bij Care1 Huisartsenzorg voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We vertellen je graag meer!

Werken bij verschillende praktijken

Je hebt de mogelijkheid om bij ons als doktersassistent aan de slag te gaan en ervaring op te doen in verschillende praktijken via detachering. Dit geeft je de kans om jezelf uit te blijven dagen en te groeien als allround doktersassistent. Detachering biedt juist voordelen, omdat je zo kunt proeven van verschillende werkplekken en tegelijkertijd persoonlijke begeleiding van ons krijgt. We zullen samen bekijken wat het beste bij jou past en waar je aan wilt werken. Jouw ontwikkeling is onze prioriteit.

Bij Care1 Huisartsenzorg vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en dat er ruimte is voor persoonlijke groei. Daarom zorgen we voor een warm welkom, goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om door te groeien binnen onze organisatie. We bieden verschillende trainingen en bijscholingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat jij je kennis en vaardigheden up-to-date kunt houden.

Maar wat bieden we nou precies?

Wij bieden:

  • Een salaris tussen de 2.200 – 2.600 EUR (o.b.v. ervaring)
  • Een leaseauto vanaf 24 uur per week (of volledige reiskostenvergoeding OV/kilometervergoeding).
  • Een bonusregeling wanneer je één kwartaal niet ziek bent.
  • Een ruim persoonlijk ontwikkelbudget om je verder te ontwikkelen.
  • Een groot aanbod van gratis trainingen, bijeenkomsten en cursussen om jouw kennis en vaardigheden bij te houden en te verbeteren.
  • Persoonlijke begeleiding om je te ondersteunen in jouw groei en ontwikkeling.

Wat wij verwachten:

  • Een afgeronde opleiding als doktersassistent
  • Energie en motivatie om aan de slag te gaan bij verschillende praktijken en zo jouw ervaring uit te breiden.
  • Focus op de mens achter de patiënt en oog voor diens welzijn.

Heb je nog vragen? Neem contact op met Gabi Lodewijk!

T: 06-21330851 | E: g.lodewijk@care1.nl

Heb je interesse in een van deze functies? Neem contact met ons op!